Focaccia de roșii și ciuperci
Rețeta Focaccian de roșii și ciuperci este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 16 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 44 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, conserve de roșii, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 33%. Încercați Focaccia de roșii și ciuperci, Foccacia ' Bout It: mușcături de Focaccia de roșii și ciuperci, și Tomato Focaccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. în tigaie de 8 inci, se încălzește uleiul la foc mediu.
Adăugați ciuperci; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Scurgeți dacă este necesar.
Pe foaia de cookie-uri, puneți pâinea.
Presărați 3/4 cană de brânză pe pâine. Se acoperă cu ciuperci și roșii.
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când brânza este topită și pâinea este fierbinte.