Focaccia de roșii și ciuperci

Focaccia de roșii și ciuperci
Rețeta Focaccian de roșii și ciuperci este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 16 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 44 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, conserve de roșii, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 33%. Încercați Focaccia de roșii și ciuperci, Foccacia ' Bout It: mușcături de Focaccia de roșii și ciuperci, și Tomato Focaccia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. în tigaie de 8 inci, se încălzește uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați ciuperci; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Scurgeți dacă este necesar.
4
Pe foaia de cookie-uri, puneți pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Presărați 3/4 cană de brânză pe pâine. Se acoperă cu ciuperci și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
6
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când brânza este topită și pâinea este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Se presara cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista