Flounder Lăcuit
Această rețetă servește 8. O porție conține 127 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Dacă 89 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., cambulă lăcuit ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de canolan, zahăr turbinado, oțet de trestie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Lăcuit, Somon Lăcuit, și Somon Lăcuit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierce chile cu un cuțit.
Combinați chile, sucul, zahărul și oțetul într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 20 de minute), amestecand ocazional. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 3/4 cană (aproximativ 10 minute), amestecând ocazional. Aruncați chile.
Preîncălziți cuptorul la 35
Presărați ambele părți ale peștilor cu condimente Creole.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 4 fileuri în tigaie; sotati 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Puneți peștele pe o foaie de copt; întindeți aproximativ 1 lingură de amestec de suc peste fiecare file. Repetați procedura cu amestecul rămas de ulei, pește și suc.
Coaceți la 350 timp de 5 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir.
![Arome de pere Bartlett, gardenie, piersică albă, ceai alb, iasomie, cracare graham și paie. Arome de pere asiatice, smochine albe, piersici albe, căpșuni albe și flori de fenicul. Finisajul este uscat, lung și acid.Perechi de bine cu pui fript, Salata Caesar, midii, gutui cotlet de porc glazurate, suc de fructe la gratar, pan seared păstrăv, și bibimbap.]()
Arome de pere Bartlett, gardenie, piersică albă, ceai alb, iasomie, cracare graham și paie. Arome de pere asiatice, smochine albe, piersici albe, căpșuni albe și flori de fenicul. Finisajul este uscat, lung și acid.Perechi de bine cu pui fript, Salata Caesar, midii, gutui cotlet de porc glazurate, suc de fructe la gratar, pan seared păstrăv, și bibimbap.
Aromas of Bartlett pear, gardenia, white peach, white tea, jasmine, graham cracker, and straw. Flavors of Asian pear, white fig, white peach, white strawberry, and fennel flowers. The finish is dry, long and acid driven.Pairs well with roast chicken, Caesar salad, mussels, quince glazed pork chop, grilled squash, pan seared trout, and bibimbap.