Fleacul lui Tilly

Fleacul lui Tilly
Dacă doriți să adăugați mai multe Europene rețete în cutia de rețete, fleacul lui Tilly ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8. Acest desert are 637 calorii, 10g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 34 de fani. Un amestec de biscuiți amaretti, cremă dublă de oală, jeleu de coacăze roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pastelele lui Tilly, Cum să faci un fleac | fleac italian de Crăciun, și Fleac.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, faceți jeleul. Înmuiați frunzele de gelatină în apă rece până se înmoaie, apoi scurgeți-le. Strecurați sucul din cireșe într-un ulcior pe care ar trebui să îl aveți în jur de 350-400 ml.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Bomboane RuntsBomboane Runts
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Puneți sucul și jeleul de coacăze roșii într-o tigaie, amestecând până fierbe și jeleul de coacăze roșii s-a topit. Se ia de pe foc, se răcește câteva minute, apoi se amestecă gelatina până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă într-o tigaie sau vas puțin adânc pentru a se răci, apoi se răcește până se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Pentru cremă, răzuiți semințele de vanilie din păstăi într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați gălbenușurile de ou, 40g zahăr și făina, apoi bateți până devin palide și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se toarnă crema într-o tigaie de dimensiuni medii și se aduce doar la fierbere. Treceți treptat crema în amestecul de gălbenuș. Ștergeți tigaia, apoi readuceți amestecul la ea. Gatiti incet la foc mic, amestecand cu o lingura de lemn pana se ingroasa aveti grija suplimentara sa amestecati bine la marginile tigaiei. Se răcește, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Pentru a asambla fleacul, feliați ruloul elvețian în 8 bucăți și aranjați pe bază și în jurul interiorului unui vas mare de servire din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Presărați cu sherry, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
9
Întoarceți jeleul pe o scândură și tocați cu un cuțit ascuțit. Împrăștiați cireșele scurse și jeleul tocat deasupra ruloului elvețian, apoi presărați peste amaretti zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Se toarnă crema răcită peste biscuiți, apoi se întoarce la frigider până se răcește (aproximativ 2 ore). Pentru topping, bateți smântâna până la vârfuri moi cu 1 lingură de zahăr, apoi lingurați-o sau pipetați-o peste cremă. Fleacul poate fi acoperit și răcit până la 2 zile în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
11
Pentru a servi, presărați peste fistic și amaretti rămași. Împingeți înapoi frunzele physalis și introduceți fructele în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
PhysalisPhysalis
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Fleac funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti, și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista