Fleacul lui Tilly

Fleacul lui Tilly
Dacă doriți să adăugați mai multe Europene rețete în cutia de rețete, fleacul lui Tilly ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8. Acest desert are 637 calorii, 10g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 34 de fani. Un amestec de biscuiți amaretti, cremă dublă de oală, jeleu de coacăze roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pastelele lui Tilly, Cum să faci un fleac | fleac italian de Crăciun, și Fleac.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, faceți jeleul. Înmuiați frunzele de gelatină în apă rece până se înmoaie, apoi scurgeți-le. Strecurați sucul din cireșe într-un ulcior pe care ar trebui să îl aveți în jur de 350-400 ml.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Bomboane RuntsBomboane Runts
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Puneți sucul și jeleul de coacăze roșii într-o tigaie, amestecând până fierbe și jeleul de coacăze roșii s-a topit. Se ia de pe foc, se răcește câteva minute, apoi se amestecă gelatina până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se toarnă într-o tigaie sau vas puțin adânc pentru a se răci, apoi se răcește până se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Pentru cremă, răzuiți semințele de vanilie din păstăi într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați gălbenușurile de ou, 40g zahăr și făina, apoi bateți până devin palide și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se toarnă crema într-o tigaie de dimensiuni medii și se aduce doar la fierbere. Treceți treptat crema în amestecul de gălbenuș. Ștergeți tigaia, apoi readuceți amestecul la ea. Gatiti incet la foc mic, amestecand cu o lingura de lemn pana se ingroasa aveti grija suplimentara sa amestecati bine la marginile tigaiei. Se răcește, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Pentru a asambla fleacul, feliați ruloul elvețian în 8 bucăți și aranjați pe bază și în jurul interiorului unui vas mare de servire din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Presărați cu sherry, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
9
Întoarceți jeleul pe o scândură și tocați cu un cuțit ascuțit. Împrăștiați cireșele scurse și jeleul tocat deasupra ruloului elvețian, apoi presărați peste amaretti zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Se toarnă crema răcită peste biscuiți, apoi se întoarce la frigider până se răcește (aproximativ 2 ore). Pentru topping, bateți smântâna până la vârfuri moi cu 1 lingură de zahăr, apoi lingurați-o sau pipetați-o peste cremă. Fleacul poate fi acoperit și răcit până la 2 zile în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
11
Pentru a servi, presărați peste fistic și amaretti rămași. Împingeți înapoi frunzele physalis și introduceți fructele în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
PhysalisPhysalis
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Fleac funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti, și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista