Fleac De Turtă Dulce Cu Ouă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați fleacul de turtă dulce cu ouă. Această rețetă face 20 de porții cu 230 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână amestec de tort de turtă dulce, zahăr, amestec instant de budincă de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fleac De Turtă Dulce Cu Ouă, Fleac De Ouă, și Fleac De Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de tort de turtă dulce și coaceți conform instrucțiunilor pachetului (tigaie de orice dimensiune). Se răcește complet.
Așezați amestecul de budincă într-un castron mare.
Se toarnă eggnogul și se bate timp de aproximativ 2 minute. Dați la frigider budinca până când tortul de turtă dulce este rece și sunteți gata să asamblați fleacul.
Într-un castron mare, bateți smântâna până când vârfurile rigide sunt pe cale să se formeze. Bateți zahărul și vanilia până se formează vârfuri.
Zdrobiți 1/2 din turtă dulce în fundul unui bol fleac sau al unui bol mare de sticlă.
Întindeți 1/2 din budinca de ouă peste turtă dulce, apoi întindeți 1/2 din frisca deasupra budincii. Repetați straturile cu restul de turtă dulce, budincă și frișcă. La frigider 6 ore sau peste noapte.
Presărați blatul cu afine și firimituri de prăjituri înainte de servire.