Flanuri de nucă de cocos cu Caramel de cafea
Flanele de nucă de cocos cu Caramel de cafea ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 311 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, pudră de espresso instant, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coffee-Cardamom Flans cu Orange Cr Aproxume fra aprox. che, Flanuri De Vanilie-Banane-Caramel, și Flanuri cu sos Marsalan și Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Se amestecă împreună pudra de espresso și apa până se dizolvă pulberea.
Gatiti 1/2 cana de zahar cu un praf de sare intr - o cratita grea de 1 1/2 pana la 2 litri la foc moderat, netulburata, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul este topit într-un caramel auriu profund.
Scoateți caramelul de pe foc și amestecați în espresso (amestecul se va aburi și va bule puternic). Odată ce bulele încep să scadă, împărțiți imediat amestecul între ramekins, înclinându-se pentru a acoperi fundul și lăsați să stea până se întărește, aproximativ 10 minute.
În timp ce caramelul se întărește, aduceți laptele de cocos și laptele integral la foc mic la foc moderat, amestecând, apoi scoateți-l de pe foc.
Bateți împreună ouăle întregi, gălbenușurile, sarea și restul de 2/3 cană de zahăr într-un castron mare, apoi adăugați amestecul de lapte cald într-un flux, șoptind.
Se toarnă cremă printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de sticlă de 1 litru.
Împărțiți crema între ramekins. Aranjați ramekins pe prosop într-o tigaie mică căptușită cu un prosop de bucătărie pliat (numai în partea de jos).
Coaceți cremele într-o baie de apă fierbinte, neacoperite, în mijlocul cuptorului până când cremele sunt așezate în jurul marginilor, dar încă tremură ușor în centre, aproximativ 1 1/4 ore.
Rulați un cuțit subțire în jurul fiecărei părți a fiecărui flan pentru a slăbi, apoi transferați ramekins într-un raft și răciți complet. Se răcește, acoperit, până la rece, cel puțin 4 ore.
Pentru a desface, inversați plăcile mici peste ramekins și inversați flancurile pe plăci.
* Flanele pot fi răcite în ramekins până la 2 zile.