Flanuri de nucă de cocos cu Caramel de cafea

Flanuri de nucă de cocos cu Caramel de cafea
Flanele de nucă de cocos cu Caramel de cafea ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 311 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, pudră de espresso instant, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coffee-Cardamom Flans cu Orange Cr Aproxume fra aprox. che, Flanuri De Vanilie-Banane-Caramel, și Flanuri cu sos Marsalan și Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună pudra de espresso și apa până se dizolvă pulberea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
ApăApă
3
Gatiti 1/2 cana de zahar cu un praf de sare intr - o cratita grea de 1 1/2 pana la 2 litri la foc moderat, netulburata, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul este topit într-un caramel auriu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scoateți caramelul de pe foc și amestecați în espresso (amestecul se va aburi și va bule puternic). Odată ce bulele încep să scadă, împărțiți imediat amestecul între ramekins, înclinându-se pentru a acoperi fundul și lăsați să stea până se întărește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
5
În timp ce caramelul se întărește, aduceți laptele de cocos și laptele integral la foc mic la foc moderat, amestecând, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Lapte IntegralLapte Integral
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
6
Bateți împreună ouăle întregi, gălbenușurile, sarea și restul de 2/3 cană de zahăr într-un castron mare, apoi adăugați amestecul de lapte cald într-un flux, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Se toarnă cremă printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de sticlă de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
8
Împărțiți crema între ramekins. Aranjați ramekins pe prosop într-o tigaie mică căptușită cu un prosop de bucătărie pliat (numai în partea de jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Coaceți cremele într-o baie de apă fierbinte, neacoperite, în mijlocul cuptorului până când cremele sunt așezate în jurul marginilor, dar încă tremură ușor în centre, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Rulați un cuțit subțire în jurul fiecărei părți a fiecărui flan pentru a slăbi, apoi transferați ramekins într-un raft și răciți complet. Se răcește, acoperit, până la rece, cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuțitCuțit
11
Pentru a desface, inversați plăcile mici peste ramekins și inversați flancurile pe plăci.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
* Flanele pot fi răcite în ramekins până la 2 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista