Flan De Porumb dulce cu porumb ceainic

Flan De Porumb dulce cu porumb ceainic
Reteta Flan De Porumb dulce cu porumb ceainic este gata în aproximativ 24 de ore și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție conține 239 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Porumb Methi Pakoda-porumb și schinduf frunze blinele-porumb dulce s, Porumb Ceainic Condimentat, și Maple Bacon Ceainic Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați Forn cob și sâmburi într-o cratiță medie și adăugați lapte. Se aduce la foc mic la foc mediu, apoi se ia de pe foc și se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Lăsați să se absoarbă timp de 1 oră.
3
Setați o placă de plăcintă de 9 inci sau 10 până la 15 căni mici pe o suprafață plană.
4
Puneți 1 cană de zahăr într-o cratiță medie și adăugați suficientă apă pentru a umezi tot zahărul. Se pune la foc mediu-mare și se lasă să gătească până se caramelizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Se ia de pe foc și se învârte ușor până când caramelul atinge o culoare chihlimbar, undeva între miere și sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6
Se toarnă caramelul în vasul(vasele) de copt doar pentru a acoperi fundul. Se lasă să se răcească cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
7
Așezați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 325 buc.F. Puneți tigaia pregătită într-o tigaie mare dreptunghiulară, cuptor olandez sau alt vas mai mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Scoateți știuletul din lapte și strângeți tot excesul de umiditate înapoi în lapte. Aruncați știuleții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
9
Așezați laptele și sâmburii în blender și piure. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați restul de 3/4 cană de zahăr, smântână și sare. Se pune la foc mediu-mare, amestecând ocazional pentru a dizolva zahărul. Crăpați ouăle într-un bol de amestecare mediu și bateți pentru a se amesteca complet. Odată ce amestecul de lapte ajunge la un foc mic, se îndepărtează de la căldură și se toarnă treptat în ouă, amestecând constant. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare cu plasă fină, apoi se toarnă ușor în vasul(vasele) de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Deschideți cuptorul și setați tava mare de copt care ține vasul(vasele) mai mic(e) în centrul raftului, apoi turnați cu grijă apă fierbinte aproximativ la jumătatea părților laterale ale vasului (vaselor) de flan. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și introduceți câteva găuri mari în folie. Dacă coaceți flancuri individuale mai mici, verificați și rotiți după 10 minute, apoi continuați să rotiți la fiecare 5 minute. Dacă coaceți un flan mare, verificați și rotiți după 30 de minute, apoi continuați să rotiți la fiecare 10 minute, reducând timpul la fiecare 5 minute odată ce flanul începe să se fixeze în jurul marginilor. Flan se face atunci când marginile sunt setate, dar centrul este încă destul de jiggly, dar nu lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Scoateți din cuptor și îndepărtați imediat(și cu atenție) flanele din apa fierbinte pentru a se răci pe raft. Odată răcit la temperatura camerei, înfășurați ușor cu plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Pentru porumbul fierbătorului: răzuiți semințele din boabele de vanilie și frecați-le în zahăr cu vârful degetelor până când sunt distribuite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Fierbător De PorumbFierbător De Porumb
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
14
Combinați zahărul, uleiul, untul și sarea într-o oală mare și puneți la foc mediu-mare. Se amestecă ocazional pentru a preveni încălzirea neuniformă. Odată ce untul este complet topit și începe să spumeze, adăugați sâmburi de floricele și scorțișoară. Acoperiți oala și agitați constant la foc timp de câteva minute. Popcornul va începe să apară; continuă să tremure. Popping-ul va încetini în cele din urmă, când există câteva secunde între fiecare pop, scoateți vasul de pe foc și continuați să tremurați până când toate popping-urile se opresc. Se toarnă imediat pe o tigaie căptușită cu pergament sau silicon și se întinde uniform. Odată răcit, rupeți orice bucăți mari. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PopcornBoabe De Popcorn
Hârtie De OrezHârtie De Orez
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Servi: dacă ați făcut un flan mare, obțineți un platou de servire sau o farfurie mare cu un diametru mai mare decât tigaia pe care ați folosit-o. Dacă ați făcut flanuri individuale, obțineți cât mai multe farfurii pe care le veți servi. Rulați un cuțit de tăiat în jurul marginii vasului de copt, asigurându-vă că răzuiți de-a lungul vasului, astfel încât marginea flanului să nu fie zimțată. Inversați platoul sau farfuria peste flan și răsturnați rapid, dar cu atenție, totul, astfel încât flanul să se sprijine cu susul în jos pe platou sau farfurie. Pentru un flan mare, îl puteți ajuta să se scuture ținând atât tigaia, cât și platoul și dându-i câteva shake-uri ferme; pentru cupele de aluminiu puteți introduce o mică fantă în partea de sus pentru a o elibera. Îți dai seama că iese când caramelul țâșnește în jurul flanului. Ridicați tigaia sau ceașca drept în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Garnisiți fiecare felie sau flan individual cu o mână de porumb de ceainic și câteva fructe de pădure proaspete, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fierbător De PorumbFierbător De Porumb
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista