Flan de morcovi cu firimituri de cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați flanul de morcovi cu firimituri de cimbru. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet grosier, căței de usturoi, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 37%. Încercați Flan de morcovi cu firimituri de cimbru, Roșii Coapte Cu Pesmet Integral De Grâu Și Cimbru, și Stran De Primăvară Și Flan De Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți o farfurie de plăcintă din sticlă de 10 inci și presărați-o ușor cu parmezan.
Într-o cratiță mare, aburiți morcovii și usturoiul până când sunt foarte fragede, aproximativ 25 de minute.
Transferați morcovii și usturoiul într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează.
Se toarnă smântâna grea și laptele și se procesează pentru a se amesteca.
Adăugați ouăle, 2 linguri de parmezan, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și procesați amestecul până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul de flan în placa de plăcintă pregătită. Puneți placa de plăcintă într-o tigaie de prăjire superficială și adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a plăcii de plăcintă.
Coaceți timp de 40 de minute sau până când flanul este doar setat.
Între timp, într-un castron mic, aruncați firimiturile de pâine cu untul topit, cimbru și restul de 2 linguri de parmezan. Condimentați firimiturile de cimbru cu sare și piper.
Scoateți flanul din Baia de apă. Preîncălziți broilerul.
Presărați flanul cu firimiturile de cimbru și fierbeți timp de 30 de secunde, sau până se rumenesc.
Tăiați în 6 pene și serviți cald.
Faceți înainte: flanul poate fi asamblat și refrigerat timp de 4 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.