Flan de cocos (Flan De Coco)
Flan de nucă de cocos (Flan De Coco) ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 665 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca desert. 617 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, extract de vanillan, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Flan De Coco (Flan de cocos), Flan De Coco, și Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez).
Instrucțiuni
Pentru a pregăti caramelul, puneți 1 cană de zahăr într-o oală mică cu ceașcă de apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Amestecați o dată și reduceți focul la mediu și gătiți aproximativ 5 minute sau până când siropul capătă o culoare caramel.Turnați imediat o cantitate egală de caramel în fiecare ramekin sau în orice matriță rezistentă la cuptor pe care doriți să o utilizați. Rotiți fiecare fel de mâncare pentru a acoperi baza cu caramel, lucrați rapid, deoarece caramelul se va întări rapid pe măsură ce se răcește.
Așezați toate ramekinele într-o tigaie mare și puneți-le deoparte.Se incalzeste cuptorul la 350° F. Într-un bol mediu, folosind un mixer electric.
Se amestecă ouăle și gălbenușurile timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați laptele condensat, smântâna grea, laptele de cocos, nuca de cocos în fulgi și extractul de vanilie și amestecați încă 1 minut.Turnați cu grijă o cantitate egală de amestec de flan în ramekinele caramelizate din tigaia de prăjire. Apoi adăugați apă fierbinte în tigaia de prăjire, nu în ramekins, până când apa ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centrul flanului iese curat.
Se scoate din tigaia de prăjire și se răcește cel puțin 30 de minute. Apoi acoperiți și refrigerați cel puțin 2 hours.To serviți, treceți cu grijă un cuțit în jurul marginii ramekinului, acoperiți-l cu o farfurie de servire, răsturnați-l și îndepărtați ușor ramekinul, permițând caramelului să treacă peste părți.
Adăugați deasupra niște nucă de cocos fulgi, dacă doriți.