Flan De Arequipe (dulce de leche Flan)

Flan De Arequipe (dulce de leche Flan)
Flan De Arequipe (dulce de leche Flan) ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Pentru $1.23 pe portie, veți obține un desert care servește 6. O porție conține 374 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. 123 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dulce De Leche Flan, Ciocolata-dulce de leche Flan, și Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti caramelul, puneți 1 cană de zahăr într-o oală mică cu ceașcă de apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Amestecați o dată și reduceți focul la mediu și gătiți aproximativ 5 minute sau până când siropul capătă o culoare caramel.Turnați imediat o cantitate egală de caramel în fiecare ramekin sau în orice matriță rezistentă la cuptor pe care doriți să o utilizați. Rotiți fiecare fel de mâncare pentru a acoperi baza cu caramel, lucrați rapid, deoarece caramelul se va întări rapid pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați toate ramekinele într-o tigaie mare și puneți-le deoparte.Se incalzeste cuptorul la 350° F. Într-un bol mediu, folosind un mixer electric.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Se amestecă ouăle, gălbenușurile de ou și 1 lingură de zahăr timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați arequipe sau dulce de leche, smântână grea, lapte integral și extract de vanilie și amestecați încă 1 minut.Turnați cu grijă o cantitate egală de amestec de flan în ramekinele caramelizate din tigaia de prăjire. Apoi adăugați apă fierbinte în tigaia de prăjire, nu în ramekins, până când apa ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Dulce De LecheDulce De Leche
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centrul flanului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se scoate din tigaia de prăjire și se răcește cel puțin 30 de minute. Apoi acoperiți și refrigerați cel puțin 2 hours.To serviți, treceți cu grijă un cuțit în jurul marginii ramekinului, acoperiți-l cu o farfurie de servire, răsturnați-l și îndepărtați ușor ramekinul, permițând caramelului să treacă peste părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista