Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și prietenoasă cu FODMAP? Fiorentini cu dovlecei de nucă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de dovlecei de nucă, sare kosher, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fiorentini cu dovleac, Fiorentini cu dovleac, și 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul și untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați dovlecei și salvie șigătiți, amestecând ocazional, până când dovleceii încep să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare defierbere apă sărată,amestecând ocazional, până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți pastele, rezervând 2 cupelichid de gătit paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Adăugați paste și 1/2 cană de gătit pastelichid la squash și amestecați pentru a acoperi. Gatiti la foc mediu, amestecand, adaugand mai mult lichid de gatit dupa cum este necesar, pana cand sosul acopera pastele.Se amestecă 1/2 cană parmezan. Împărțiți pastele între boluri; acoperiți cu mai mult parmezan.