Fingerling Homefries

Fingerling Homefries
Fingerling Homefries ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 223 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 87 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cartofi fingerling, ulei de măsline, frunze de pătrunjel proaspăt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Cartofi Dulci Homefries, Rutabaga Homefries cu ardei iute, mentă și arțar, și Cartofi Fingerling Cu Aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o oală, acoperiți-i cu apă și condimentați apa din abundență cu sare. Aduceți la fierbere și gătiți cartofii până când o furculiță alunecă ușor și iese din ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți cartofii și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
3
Înveliți Generos o tigaie mare cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și se aduce tigaia la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați fulgii de ardei roșu zdrobiți și sotati timp de 7 până la 8 minute sau până când ceapa este moale și ofilită, dar nu are nicio culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
CeapăCeapă
6
Folosind călcâiul mâinii, zdrobiți cartofii fierți pentru a se aplatiza și a se despărți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
7
Adăugați în tigaie, aruncați cu ceapă și apoi aplatizați-le pe fundul tigaiei, astfel încât să înceapă să formeze o crustă. Repetați acest proces de câteva ori, astfel încât să se formeze o mulțime de cruste. Se condimentează cu sare și se aruncă cu pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista