Finalist RWOP: Chard elvețian gratinat
Rwop Finalist: Swiss Chard Au Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 713 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, bietă elvețiană, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare sunt La locul de muncă: Gratin elvețian, Gratin Elvețian, și Gratin Elvețian.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Gatiti slanina intr-o tigaie medie la foc moderat pana cand grasimea este redata, 3 pana la 5 min.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie, păstrând picăturile în tigaie.
Adăugați untul împreună cu usturoiul și 1/2 din șalotă în tigaie. Gatiti la foc moderat pana se inmoaie, aproximativ 2 min.
Adăugați cremă de brânză, Havarti și bateți în smântână grea. Se fierbe la foc mic până se reduce la jumătate, aproximativ 8 min. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare la foc moderat.
Adăugați ulei de măsline și sotati frunzele de brustă Elvețiană cu șalotele rămase până se înmoaie, aproximativ 3 min. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați frunzele de smog într-un vas de copt puțin adânc și acoperiți cu amestecul de cremă de brânză. Se acoperă cu panko și slănină mărunțită.
Coaceți până când firimiturile sunt prăjite și caserola clocotește, aproximativ 30 min.