Fileuri De Pește Din Sud-Vest
Această rețetă servește 30 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 16 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți fileuri de pește, pkt. cuptor fry pește fry condimentată amestec de acoperire, taco Bell taco amestec taco condimente, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Fileuri De Pește, Fileuri de pește cu umplutură, și File De Pește Mediteranean.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.umeziți fileurile de pește cu apă. Scuturați excesul.
Adăugați amestecul de condimente taco la amestecul de acoperire în punga de agitator.
Agitați 1 sau 2 fileuri de pește odată cu amestecul de acoperire.
Așezați în tava de copt de 15x10x1 inci pulverizată cu spray de gătit. Aruncați orice amestec de acoperire rămas.
Coaceți 12 până la 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.