Filete și legume de porc prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetele și legumele de porc prăjite. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 422 calorii. Dacă aveți la îndemână piper, filete de porc, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Filete de porc savuroase la grătar cu legume cu ierburi, Filete Și Legume Din Piept De Curcan Prăjit, și Filete de porc cu cartofi prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Puneți porumbul într-un castron mare cu apă caldă pentru a se dezgheța parțial. În tigaia unsă de 15x10x1 inci, aranjați cartofii dulci și ceapa în jurul părților laterale.
În cratița de 1 litru, amestecați ingredientele glazurate. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se topeste si se omogenizeaza.
Ungeți aproximativ jumătate din glazură peste legume. Friptură neacoperită 25 de minute.
Scoateți legumele din cuptor. Întoarceți legumele în tigaie.
Scoateți porumbul din apă; așezați în tigaie cu legume.
Așezați filetele de porc în centrul tigaiei.
Periați carnea de porc și toate legumele cu glazura rămasă.
Reveniți la cuptor; friptură neacoperită cu 25 până la 30 de minute mai mult sau până când legumele sunt fragede, iar carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 160 carne de porc F. felie. Aranjați carnea de porc și legumele pe platou.
Se ornează cu pătrunjel Italian.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bodega DiamAndes Uco Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Bodega DiamAndes Uco Malbec]()
Bodega DiamAndes Uco Malbec
O culoare rubinie curată, profundă și strălucitoare. Arome de boabe roșii și note de cireșe care arată intensitate și prospețime. Structură excelentă, taninuri corpolente cu arome de fructe coapte, catifelate și foarte bine echilibrate.