Filetele de curcan glazurate cu prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,61 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 326 calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de ulei de canolan, filete de piept de curcan, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 13%. Încercați Filete De Curcan Glazurate Cu Prune La Grătar, Chipotle Fulgi De Curcan Glazurați Cu Citrice, și Curcan glazurat cu prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția curcanului, într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați curcanul într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Se toarnă jumătate din amestecul de prune peste curcan; întoarceți curcanul pentru a acoperi. Rezervați jumătate rămasă din amestecul de prune. Acoperiți vasul sau punga de etanșare și refrigerați 30 de minute, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
4
Dacă utilizați grătar cu cărbune, așezați tigaia de picurare direct sub zona de grătar și aranjați cărbuni în jurul marginii focarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
5
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură indirectă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți curcanul din marinată; rezervați marinada pentru ungere. Acoperiți și grătați curcanul peste tigaia de picurare sau peste partea neîncălzită a grătarului cu gaz și la 4 până la 6 inci de la căldură medie-mare 25 până la 30 de minute, întorcându-vă și perindând ocazional cu marinada rezervată, până când sucul de curcan nu mai este roz atunci când centrele de cele mai groase bucăți sunt tăiate. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
7
Încălziți amestecul de prune rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi