Filet Mignon cu sirop balsamic și brânză de capră

Filet Mignon cu sirop balsamic și brânză de capră este un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 37 g de grăsimi și un total de 526 de calorii . Pentru 5,95 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 221 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați brânză de capră, unt, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 57% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Filet Mignon învețit cu șuncă , Filet Mignon Au Poivre și Filet Mignon oriental pe Kataifi Crisp cu Tempura de Creveți .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Fierbeți oțetul balsamic și zahărul într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare, până când se reduc la 1/3 de cană, amestecând ocazional, aproximativ 18 minute.
Între timp, preîncălziți broilerul. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-înalt.
Stropiți fripturile cu sare și piper. Gătiți fripturile până la nivelul dorit, aproximativ 3 minute pe parte pentru mediu-rare.
Transferați fripturile pe o tavă de copt. Se prăbușește brânza peste fripturi și se prăjește până când brânza se topește, aproximativ 1 minut.
Transferați fripturile pe farfurii.
Stropiți sosul balsamic în jurul fripturii și serviți.