Filet de vită umplut de Genrose
Filetul de vită umplut de Genrose este un דל פחמימות, farfurie. Această rețetă face 16 porții cu 474 calorii, 28G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, filet de vită, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Vită Umplut, Filet De Vită Umplut, și Filet De Vită Umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este parțial gătită, dar nu crocantă.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge; păstrați cald.
În aceeași tigaie, sotează ciupercile și ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă în cuburi de umplutură, bulion, sare, sare de usturoi și piper.
Se incalzeste cuptorul la 425 sec. Faceți o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea, astfel încât să fie plată. Mound umplutura peste centru. Aduceți părțile laterale ale filetului; cravată la 2-in. intervale cu șir de bucătărie.
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Aranjați slănina deasupra.
Se coace, neacoperit, 50-80 minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru trebuie să citească 145 October; mediu, 160 int; bine făcut, 170 int). Acoperiți ușor cu folie dacă blatul se rumeneste prea repede.
Scoateți carnea pe un platou de servire. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.