Filet de vită umplut de Genrose

Filet de vită umplut de Genrose
Filetul de vită umplut de Genrose este un דל פחמימות, farfurie. Această rețetă face 16 porții cu 474 calorii, 28G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, filet de vită, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Vită Umplut, Filet De Vită Umplut, și Filet De Vită Umplut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este parțial gătită, dar nu crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
În aceeași tigaie, sotează ciupercile și ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă în cuburi de umplutură, bulion, sare, sare de usturoi și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se incalzeste cuptorul la 425 sec. Faceți o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea, astfel încât să fie plată. Mound umplutura peste centru. Aduceți părțile laterale ale filetului; cravată la 2-in. intervale cu șir de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Aranjați slănina deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Se coace, neacoperit, 50-80 minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru trebuie să citească 145 October; mediu, 160 int; bine făcut, 170 int). Acoperiți ușor cu folie dacă blatul se rumeneste prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Scoateți carnea pe un platou de servire. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista