Filet de vită cu sos de vin roșu de ciuperci

Filetul de vită cu sos de vin roșu de ciuperci este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Un amestec de șalotă, vin, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită cu sos de ciuperci de vin roșu, Fripturi de vită cu vin roșu-sos de ciuperci, și Filet de vită în sos de ciuperci, muștar și vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați fripturi cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile din tigaie; păstrați cald.
Adăugați ciupercile și șalotele în tigaie; saut timp de 3 minute.
Adăugați vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 4 minute. Se amestecă Glace de pui și restul de sare și piper; gatiti timp de 1 minut sau pana cand Glace este amestecat in sos.