Filet de vită cu sos de ciuperci
Filet de vită cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 223 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ciuperci pre, usturoi îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi proaspete de filet de vită acoperite cu ierburi cu sos de ciuperci, Filet de porc cu sos de ciuperci, și Medalioane de filet de porc ars cu sos de tigaie cu șalotă-ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Presărați fripturile cu piper și sare.
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Adăugați ciuperci, ceapă și usturoi la tigaie; saut 5 minute. Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 3 minute.
Puneți smântâna într-un castron mediu. Adăugați treptat amestecul de ciuperci în smântână, amestecând constant cu un bici. Se amestecă pătrunjelul tocat.
Serviți sosul cu friptură.