Filet De Porc În Stil Coreean
Filetul de porc în stil coreean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 173 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână filet de porc, ulei de susan, oțet de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Char-gratar coreean stil BBQ cotlet de porc și artizanale Coreeană carne Giveaway, Cotlet De Porc În Stil Coreean, și Carne De Porc Dulce Din Soia Cu Anason Stelat În Stil Coreean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați carne de porc. Se sigilează și se marinează la frigider 8 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160 (mediu) sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Aduceți marinada rezervată la fiert într-o cratiță mică. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 inch; se servește cu sos.