Filet de porc marinat cu sos Izabela ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 748 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,52 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de soia lite, căței de usturoi, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filet De Porc La Grătar Cu Sos Izabela Gingered, Filet de porc la grătar marinat în sos picant de soia, și Filet de porc marinat la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; adăugați filete. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, întorcând ocazional filetele.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Scoateți filetele din marinată, rezervând 1/2 cană de marinată; combinați marinada rezervată și oțetul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
3
Gătiți filetele, acoperite cu capac pentru grătar, peste cărbuni la cald mediu (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
aproximativ 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 140, întorcându-se ocazional și ungând cu amestec de marinată în primele 15 minute de timp de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
5
Se ia de pe foc; feliați și serviți cald sau răcit cu rulouri de petrecere și sos Izabela.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Bodega DiamAndes Uco Malbec cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.