Filet De Porc Marinat Cu Ghimbir

Filetul de porc marinat cu ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $5.23 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 80g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 890 calorii. Această rețetă servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, zahăr brun, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filet de porc marinat cu ghimbir, Filet De Porc Marinat Cu Ghimbir, și Filet de porc marinat cu bere cu Chutney de usturoi-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună 2/3 cană de bulion, sos de soia, zahăr brun, ketchup, ghimbir, usturoi și oțet și turnați într-o pungă mare de plastic sigilabilă.
Adăugați filet și sigilați punga, apoi marinați, răciți, întorcând punga ocazional, 2 ore.
Aduceți filetul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Se usucă filetul și se rezervă marinada.
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se cu clești, aproximativ 3 minute în total.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți carnea de porc până când termometrul este introdus în diagonală în centrul cărnii înregistrează 155 F, 12 până la 15 minute.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea, acoperit lejer cu folie, 10 minute.
În timp ce carnea se prăjește, se toarnă marinada printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mică și se fierbe până se reduce la aproximativ 1/3 cană, 10 până la 15 minute. Se amestecă bulionul de ceașcă rămas și se aduce sosul la foc mic.
Serviți felii de filet cu sos.
Carnea de porc se păstrează, înfășurată strâns în folie și răcită, 3 zile.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Zuccardi Aluvional Altamira Malbec cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
![Zuccardi Aluvional Altamira Malbec]()
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Roșu intens și nuanțe violete. Caracter complex de fructe cu note de căpșuni, cireșe și prune, completate de note proaspete pe bază de plante și florale. Palatul are o intrare mătăsoasă, cu o aciditate plină de viață, taninuri structurate excelente și un finisaj lung.