Filet De Porc Marinat Cu Ghimbir

Filet De Porc Marinat Cu Ghimbir
Filetul de porc marinat cu ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $5.23 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 80g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 890 calorii. Această rețetă servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, zahăr brun, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filet de porc marinat cu ghimbir, Filet De Porc Marinat Cu Ghimbir, și Filet de porc marinat cu bere cu Chutney de usturoi-ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună 2/3 cană de bulion, sos de soia, zahăr brun, ketchup, ghimbir, usturoi și oțet și turnați într-o pungă mare de plastic sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
2
Adăugați filet și sigilați punga, apoi marinați, răciți, întorcând punga ocazional, 2 ore.
3
Aduceți filetul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
4
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se usucă filetul și se rezervă marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
6
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se cu clești, aproximativ 3 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
7
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți carnea de porc până când termometrul este introdus în diagonală în centrul cărnii înregistrează 155 F, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
8
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea, acoperit lejer cu folie, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
În timp ce carnea se prăjește, se toarnă marinada printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mică și se fierbe până se reduce la aproximativ 1/3 cană, 10 până la 15 minute. Se amestecă bulionul de ceașcă rămas și se aduce sosul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
BulionBulion
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
10
Serviți felii de filet cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
1
Carnea de porc se păstrează, înfășurată strâns în folie și răcită, 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Zuccardi Aluvional Altamira Malbec cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Roșu intens și nuanțe violete. Caracter complex de fructe cu note de căpșuni, cireșe și prune, completate de note proaspete pe bază de plante și florale. Palatul are o intrare mătăsoasă, cu o aciditate plină de viață, taninuri structurate excelente și un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista