Filet De Porc La Grătar Umplut Cu Brânză Elvețiană Și Ananas

Filet De Porc La Grătar Umplut Cu Brânză Elvețiană Și Ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați filetul de porc la grătar umplut cu Bietă elvețiană și ananas. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 494 calorii. Un amestec de sos de caramel, ulei, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 28 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Filet De Porc Umplut Cu Cireșe Și Bietă Elvețiană Cu Salvie De Cireșe, Filet de porc cu smog elvețian și mămăligă, și Filet De Porc Smucit Cu Bietă Elvețiană pentru rețete similare.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alma De Los Andes Reserva Malbec cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 28 m.
Porții8
Scor De Sănătate57
Revista