Filet de porc cu Xec (Salsa de citrice Maya)

Filet de porc cu Xec (Maya Citrus Salsa) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 174 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, secțiuni portocalii, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc la grătar cu miere de tei cu Salsa de citrice, Filet De Porc Cu Citrice Afumate, și Mușchi de porc la grătar marinat cu citrice și soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti carnea de porc, presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și piper negru.
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 15 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Lăsați să stea 5 minute și tăiați în felii groase de 1/4 inch.
Pentru a pregăti xec, combinați portocala și ingredientele rămase și serviți cu carne de porc.