Filet De Porc Cu Sos De Port De Smochine

Filet De Porc Cu Sos De Port De Smochine
Nevoie de o curs principal fără gluten? Filetul de porc cu sos de Port de smochine ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 581 calorii, 46G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți la îndemână unt cm, apă, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc umplut cu sos Marsala-Port, Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, și Panini de filet de porc cu gem de Port de smochine pentru rețete similare.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Arome Dense de prune întunecate și ciocolată, stratificate cu stejar prăjit și un finisaj catifelat care persistă și persistă. Se asortează bine cu carne la grătar, brânză medie spre tare sau pur și simplu singură.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții3
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista