Filet De Porc Cu Soia, Ghimbir Și Var
Filetul de porc cu soia, ghimbir și var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă $1.09 pe portie. O porție conține 178 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ghimbir, suc de lămâie, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă de la Martha Stewart are 12 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet De Porc Cu Var De Ghimbir, Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, și Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodega Norton Malbec Reserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Bodega Norton Malbec Reserva]()
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin