Filetul de porc cu compot portocaliu necesită aproximativ 2 ore și 21 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.81 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 241 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână filet de porc, piper măcinat, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Parfaits Afine-Portocaliu ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Încercați Filet de porc cu compot portocaliu, Filet de porc tăiat în tigaie cu compot de rubarbă, și Filet de porc cu compot de roșii-piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte. Jumătăți deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Așezați carnea de porc între foi de folie de plastic; Lira la 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Combinați 1 linguriță ulei de măsline, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru, chimen și ardei roșu într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Fripturi De Carne Din New York
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Ungeți carnea de porc cu amestec. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ceapa; gatiti 20 de minute sau pana se rumenesc, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru, coajă și următoarele 4 ingrediente (prin zahăr); aduceți la fierbere. Gatiti 14 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Întindeți amestecul de ceapă peste carnea de porc; lăsați marginea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Roll, începând cu partea lungă. Asigurați carnea de porc cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină
10
Combinați bulionul și vinul într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
11
Adăugați filet; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
12
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald. Aduceți lichidul de gătit la fierbere; gătiți 8 minute sau până când este redus la 1/2 cană. Se strecoară lichidul de gătit printr-o sită într-un bol; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Scoateți și aruncați murăturile de lemn din carne de porc; feliați transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ