Filet de porc cu biscuiți cu ierburi

Filet de porc cu biscuiți cu ierburi
Filet de porc cu biscuiți cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 285 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 7 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, făină, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Cu Ierburi La Grătar, Muschiulet De Porc Cu Ierburi Balsamice De Mure, și Filet de porc la grătar cu ierburi cu piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Frecați carnea de porc uniform cu ulei; presărați uniform cu piper și sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 6 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Puneți tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Coaceți la 400 timp de 17 minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Creșteți temperatura cuptorului la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
9
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente (prin bicarbonat de sodiu) într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Tăiați untul cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Aruncați cimbru și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Adăugați zară; aruncați cu o furculiță până se formează un aluat moale și lipicios. Cu mâinile făinoase, bateți ușor aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o grosime de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
AluatAluat
12
Tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 inci în 20 de runde, remodelând ușor resturile, după cum este necesar. Aranjați rondele de aluat pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Coaceți la 450 timp de 17 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Combinați muștarul și siropul, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
SiropSirop
15
Tăiați fiecare filet de porc în 20 de felii subțiri. Împărțiți fiecare biscuit în jumătate; lingură aproximativ 3/4 linguriță amestec de muștar pe partea tăiată a fiecărui blat de biscuiți. Aranjați 2 felii de porc pe jumătatea inferioară a fiecărui biscuit; deasupra cu jumătățile superioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
BiscuițiBiscuiți
MuștarMuștar
DificultateExpert
Gata În1 h, 7 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista