Filet de porc cu biscuiți cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 285 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 7 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, făină, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Cu Ierburi La Grătar, Muschiulet De Porc Cu Ierburi Balsamice De Mure, și Filet de porc la grătar cu ierburi cu piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Frecați carnea de porc uniform cu ulei; presărați uniform cu piper și sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Piper
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 6 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Puneți tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Coaceți la 400 timp de 17 minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
6
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Creșteți temperatura cuptorului la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
9
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente (prin bicarbonat de sodiu) într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Tăiați untul cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Aruncați cimbru și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Adăugați zară; aruncați cu o furculiță până se formează un aluat moale și lipicios. Cu mâinile făinoase, bateți ușor aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o grosime de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Aluat
12
Tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 inci în 20 de runde, remodelând ușor resturile, după cum este necesar. Aranjați rondele de aluat pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
13
Coaceți la 450 timp de 17 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Combinați muștarul și siropul, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Sirop
15
Tăiați fiecare filet de porc în 20 de felii subțiri. Împărțiți fiecare biscuit în jumătate; lingură aproximativ 3/4 linguriță amestec de muștar pe partea tăiată a fiecărui blat de biscuiți. Aranjați 2 felii de porc pe jumătatea inferioară a fiecărui biscuit; deasupra cu jumătățile superioare.