Filet De Porc Cremos

Filet De Porc Cremos
Muschiul de porc cremos necesită în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,55 USD pe porție, primești un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 366 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână pesmet condimentat, smântână, filete de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de porc cu sos cremos de ierburi, Filet de porc cu sos cremos de vin alb, și Filet de porc cu sos cremos de șalotă-muștar.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare filet în opt bucăți. Aplatizați fiecare piesă la 3/4 in. grosime. Într-un vas superficial, combinați oul, apa și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
ApăApă
OuăOuă
2
Așezați firimiturile de pâine într-un alt vas superficial. Înmuiați carnea de porc în amestecul de ouă, apoi în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Carne De PorcCarne De Porc
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, se rumenește carnea de porc în ulei timp de 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transfer la un 13-in. x 9 inch. vas de copt; păstrați cald. În aceeași tigaie, sotează ciupercile în unt până se înmoaie. Se amestecă supa, smântâna și bulionul; se toarnă peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CiuperciCiuperci
UntUnt
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se acopera si se coace la 325 CP timp de 1 ora sau pana cand carnea de porc este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru filet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sosuri de carne sangiovese cu corp mediu, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic cu corp plin cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Viva Diva Moscato Colada. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista