File Mignon Umplut Cu Crab
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete în repertoriul dvs., Filet Mignon umplut cu Crab ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 2. Această garnitură are 326 calorii, 47G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 6,56 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de carne de crab, unt, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este destul de bun. Rețete similare sunt File Mignon Umplut Cu Crab, File Mignon Umplut Cu Crab, și File Mignon Umplut Cu Crab.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați carnea de crab, brânza, ceapa și untul.
Presărați fripturile cu sare și piper.
Tăiați o fantă orizontală prin fiecare friptură până la 1/2 in. din partea opusă, formând un buzunar. Umpleți cu 1/2 cană amestec de crab. Asigurați-vă cu sfoară de bucătărie, dacă este necesar.
Se fierbe 4 inch. de la căldură timp de 7-9 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.