File Mignon cu Blender Bearnaise

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Filet Mignon cu Blender Bearnaise ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1332 calorii, 65g de proteine, și 115g de grăsime fiecare. Pentru $ 10.95 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pur și simplu Elegant Filet Mignon W sos Bearnaise, Crab și Shiitake-file mignon umplute cu scoici de scafandru învelite în plase de cartofi mov Peruvian și sos Bearnaise, și Sos Ușor De Blender Bearnaise.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Luați filetul de vită și stropiți cu ulei de măsline. Condimentează bine peste tot cu multă sare kosher și piper negru proaspăt măcinat peste tot. Asigurați-vă că este la temperatura camerei înainte de a găti.
Așezați o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare pe blatul aragazului și căutați filetul peste tot.
Așezați întreaga tigaie în cuptor și prăjiți filetul timp de 15-17 minute (în funcție de cât de gros este filetul dvs.). Un termometru citit instantaneu atunci când este introdus în cea mai groasă parte a cărnii ar trebui să citească 130 de grade F pentru mediu-rar. Dacă îl doriți mediu, gătiți încă 3 minute la cuptor.
Scoateți din cuptor și cort cu folie în timp ce îl lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de tăiere.
Faceți mai întâi reducerea bearnaise. Într-o cratiță mică, combinați jumătate din tarhon, șalotă, oțet și vin la foc mediu-mare. Se aduce la foc mic și se gătește până se reduce la jumătate.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Amestecați gălbenușurile și reducerea bearnaise împreună într-un blender. Cu blenderul în funcțiune, adăugați 1/3 din unt într-un flux constant lent. După ce se emulsionează, rotiți viteza blenderului până la mare și adăugați untul rămas.
Adăugați jumătatea rămasă de frunze proaspete de tarhon, condimentați cu sare și piper și dați-i încă 1 buzz. Puneți deoparte într-un loc cald pentru a ține sosul.