File de pește în pergament cu sparanghel și portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați fileuri de pește în pergament cu sparanghel și portocală. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 225 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de sulițe subțiri de sparanghel, unt, frunze de tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Rețete similare includ File De Pește În Pergament Cu Sparanghel Și Portocaliu, File de pește în pergament cu sparanghel și portocaliu, și File De Pește De Portocale, Slănină Și Măsline.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați pergamentepătrate pe suprafața de lucru. Ungeți generos jumătate din fiecare pătrat de pergament; top jumătate untată din fiecare cu 1 file de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Presărați pește cu sare și piper; acoperiți fiecare file cu 3 frunze de tarhon, apoi 1 bucată de unt. Aranjați sparanghelul în jurul fiecărui file de pește; se toarnă 1 lingură de suc de portocale peste fiecare. Îndoiți pergamentul peste pește și sparanghel, plierea și sertizarea marginilor strâns pentru a sigila și a închide complet umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Precum Invidia îngerilor
Bomboane De Caracatiță Brite
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Așezați pe 2 foi de copt cu margini, distanțate. do ahead poate fi făcut cu 4 ore înainte. Chill.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Coaceți pachetele de pește 17 minute. Glisați pachetele pe farfurii și serviți.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.