File De Pește Braconat Puțin Adânc

File De Pește Braconat Puțin Adânc
Fileurile de pește de mică adâncime sunt un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, unt, înlocuitor 8 și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fileuri De Pește Pocate Cu Vinetă De Roșii, Cina În Seara Asta: Somon Braconat Puțin Adânc, și Walleye de mică adâncime al lui Michael Ruhlman cu sos alb de vin-șalotă.

Instrucțiuni

1
Pește braconaj: îndoiți capetele subțiri ("cozile") fileurilor de pește sub puțin, astfel încât fileurile să aibă o grosime mai uniformă. Condimentați cu sare, apoi glisați ușor fileurile în lichidul care fierbe. Peștele nu va fi complet acoperit cu lichid, ci ar trebui să fie într-un singur strat. Acoperiți cu o rundă de hârtie pergament și reduceți căldura, astfel încât lichidul abia se mișcă (chiar sub foc mic). Braconați până când peștele este opac peste tot și fulgios la atingere. (Verificați după 1 minut, dar poate dura până la 5 minute.) Folosiți o spatulă de pește cu fante (sau altă spatulă lungă) pentru a transfera peștele pe un platou. Acoperiți cu hârtie pergament și puneți-l într-un loc cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Revista