FILE DE CARNE DE VITĂ MEURICE

Nevoie de un curs principal fără gluten? Fileul de Meurice de vită ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 864 calorii. Pentru $ 7.51 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână, lingură de suc de lămâie, pate de ficat de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați File De Vită Rozmarin, File De Vită Rozmarin, și File de carne de vită cu condimente asiatice freca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați filetul în felii groase de 8 x 1/2 inci, 2 pe porție. Cojiți cățelul de usturoi. Măsurați Brandy și cald. Deschideți șampanii și scurgeți. Măsurați crema. Condimentează fripturile cu sare și piper și strecoară usturoiul peste ele.
Adăugați untul clarificat în tigaie și, când este fierbinte, adăugați fripturi și căutați ambele părți-îndepărtați-le într-un vas.
Adăugați șampanii, turnați peste brandy și aprindeți.
Adăugați stoarcerea sucului de lămâie la șampițe și apoi îndepărtați-o într-un vas.
Adăugați pate în tigaie și adăugați smântână.
Adăugați hrean și combinați pentru a forma Sos.
Puneți fripturile pe vasul de servire, turnați peste sos și decorați cu șampițe. Însoțiți cu fasole verde și roșii umplute.