File cu roșii de struguri zdrobite și hrean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fileul cu roșii de struguri zdrobite și hrean. Această rețetă servește 12. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 441 calorii, 15g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de năsturel, roșii de struguri, hrean și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Strugurii Zdrobiți, Prăjituri noi de pește de cartofi zdrobite cu maioneză de hrean, și File De Somon Cu Crustă De Hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți o tigaie mare, grea din fontă sau rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați un strop de ulei de 2 numere și faceți-l să fumeze fierbinte.
Puneți filetul în tigaie și căutați exteriorul cărnii peste tot, 5 până la 8 minute în total. Puneți-l în cuptor și prăjiți 15 până la 20 de minute până la rare (temperatura internă a cărnii va fi de 120 de grade F). Scoateți carnea din tigaie, înfășurați-o în plastic și dați-o la frigider până devine bună și rece, 1 până la 2 ore.
În timp ce așteptați să se răcească carnea de vită, amestecați hreanul, smântâna, sucul de lămâie și uleiul împreună într-un castron. Se condimentează cu sare și piper.
Când carnea de vită este rece, luați un cuțit lung și foarte ascuțit și tăiați carnea în felii cât de subțiri le puteți face.
Așezați-le pe un platou (se vor suprapune, este bine). Acum stropiți sosul de hrean peste toată carnea. Zdrobiți manual roșiile într-un castron și adăugați ulei de măsline pentru a le face cochete; condimentează și asta cu sare și piper, astfel încât să aibă un gust foarte bun.
Stropiți amestecul de roșii deasupra și garnisiți totul cu năsturel.