Fig Semifreddo

Fig Semifreddo
Fig Semifreddo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 464 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,51 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone), Newtoni De Smochine De Casă, și Crostini De Smochine La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați mierea, uleiul de măsline și oțetul de șampanie într-un castron mic. Aruncați cu smochine înjumătățite, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De șampanieOțet De șampanie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
MiereMiere
SmochineSmochine
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați smochinele pe o tigaie cu jeleu și prăjiți la 400 timp de 10 până la 15 minute sau până când sunt aproape fragede. Rezervați sucuri și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
SmochineSmochine
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică și puneți-le la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se încălzește amestecul la 240; se ia de pe foc.
5
Bateți gălbenușurile de ou la viteză mare cu un mixer electric până la galben gros și strălucitor. Se toarnă încet amestecul de zahăr fierbinte în gălbenușuri, bătând la viteză mare până se încorporează bine; se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
6
Bateți frișca la viteză medie cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide; pliați în amestecul de gălbenușuri de ou. Îndoiți brânza ricotta. Tăiați jumătate din smochine și pliați în amestecul de gălbenuș de ou, rezervând smochinele rămase pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
FrișcăFrișcă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
7
Se toarnă într-un vas de 13 x 9 inci și se congelează peste noapte.
8
Lăsați să stea la temperatura camerei cu aproximativ 15 minute înainte de servire. Scoateți în feluri de mâncare și acoperiți cu smochine rămase și sucuri de prăjire rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista