Fidea rece Sichuan cu spanac și arahide
Fidea rece Sichuan cu spanac și arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 1092 calorii, 37g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 216 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet chinkiang, sos de soia, arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Gluten de grâu și tăiței reci, în stil Sichuan, Fidea de orez cu carne de porc, spanac și arahide, și Pui în stil Sichuan cu arahide.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați spanacul și gătiți până se ofilesc, aproximativ 30 de secunde.
Scoateți cu o strecurătoare și treceți sub apă rece până la răcire. Apăsați excesul de umiditate, apoi înfășurați într-un prosop de bucătărie curat și stoarceți pentru a stoarce apa până când spanacul este uscat și comprimat.
Rotiți spanacul într-o bilă strânsă și feliați fin. Pune deoparte.
Combinați chilis și jumătate de boabe de piper Sichuan într-o cratiță mică și încălziți la foc mediu-mare, amestecând des, până când începe să vină o aromă prăjită, aproximativ 1 1/2 minute.
Adăugați ulei și gătiți până când uleiul începe să buleze ușor.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până când este gata de utilizare.
Într-un castron mic combinați ulei de semințe de susan, sos de soia, oțet, pastă de fasole și zahăr. Se amestecă pentru a combina.
Adăugați tăiței în apă clocotită și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până când sunt gătite.
Se transferă într-o strecurătoare și se rulează sub apă rece până se răcește bine.
Așezați tăiței într-un castron mare de servire și adăugați spanac.
Adăugați ulei de chili și amestec de sos de soia și aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu arahide, roo de muștar, chilis feliat, verdeață de scallion și boabe de piper Sichuan rezervate.