Ficat Tocat Pufos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ficatul tocat pufos. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 114 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel proaspăt, ficat de pui, ouă fierte tari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Ficat Tocat, Ficat Tocat, și Ficat Tocat.
Instrucțiuni
Așezați ficatul într-o tigaie mică.
Se toarnă grăsimea topită și se condimentează cu sare și piper.
Se introduce într-un cuptor de 375 de grade timp de 30 de minute sau până când mijlocul ficatului nu mai este pink.In o tigaie mare de saut, adaugati cateva grasimi suplimentare de pui si saut, de asemenea, ceapa rosie timp de 20-25 de minute pana se inmoaie. Condimentează ceapa cu sare și piper.
Așezați ficatul prăjit în robotul de bucătărie și pulsați și opriți de 10-12 ori. Nu - l faceți moale — doriți să arate ca o măcinare foarte grosieră.
Așezați ficatul într-un bol de amestecare și adăugați ceapa roșie saut și ouăle tocate (rezervați o cană de 1/2 pentru garnitură).
Se adaugă pătrunjelul proaspăt tocat și se condimentează cu sare și piper. Amestecați ușor cu o lingură de lemn sau o spatulă de plastic pentru a o menține pufoasă. Se răcește până la servire.Când serviți, scoateți pe căni de frunze de salată crocante și garnisiți.
Se servește cu multă pâine de secară tăiată.Pentru garnitură: puneți deoparte niște ceapă roșie crudă tocată, ou tocat, pătrunjel și piper negru proaspăt măcinat și măsline negre. Îmi place să servesc ficatul tocat cu bucăți de pâine bună de secară și challah ca aperitiv.Încercați aceste rețete de gătit evreiești pe Food Republic: Classic Latkes Recipe