Ficat de pui pe pâine prăjită
Ficatul de pui pe pâine prăjită este un fără lactate garnitură. O porție conține 231 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 17 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pâine frumoasă, șalotă, pătrunjel cu frunze plate și piper cayenne. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Ficat de pui prăjit și Cobnuts pe pâine prăjită, Ficat De Pui Sotat, și Ficat De Pui Tocat.
Instrucțiuni
Alegeți ficatul, tăind orice bucăți grase și tendoane, apoi uscați ficatul.
Așezați șalota, pătrunjelul și caperele într-un castron și stropiți cu jumătate de ulei de măsline și 1 lingură de oțet de Sherry.
Prăjiți pâinea (de preferință pe o plită, dar un prăjitor de pâine este bine). Aruncați ficatul în făină și ardeiul cayenne și condimentați generos cu sare și piper.
Încălziți restul de ulei într-o tigaie și prăjiți ficatul la foc foarte mare timp de 4-5 minute până se rumenesc și crocant la exterior și fierte, dar încă puțin roz la mijloc. Stropiți oțetul rămas în tigaie și balonați timp de 1 min.
Puneți conținutul tigaiei cu șalota și pătrunjelul, aruncați totul împreună, condimentați după gust, apoi îngrămădiți pe pâinea prăjită. Condimentează cu puțină sare de mare crocantă și servește.