Fettuccine cu vițel, mazăre și mentă
Fettuccine cu vițel, mazăre și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 778 calorii, 27G de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, sare, vermut și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fettuccine Cu Mazăre Și Mentă, Fettuccine cu sos de vițel savuros, și Fettuccine Cu Mazăre Zdrobită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei la foc moderat.
Adăugați vițelul și 1/4 linguriță de sare și gătiți, întorcându-vă, până când tocmai ați terminat, aproximativ 1 minut în total.
Reduceți căldura la moderat scăzută.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și ceapa. Gatiti, amestecand ocazional, pana la translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecă vermutul și apoi bulionul și smântâna; aduceți la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana se ingroasa, aproximativ 4 minute.
Adăugați mazărea și încălziți, aproximativ 1 minut.
Adăugați carnea cu orice sucuri acumulate și restul de 3/4 linguriță de sare.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fettucina până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Scurgere. Aruncați cu sosul, ardeiul, restul de 1 lingură de unt și menta.
Lăsați să stea 2 până la 3 minute, astfel încât pastele să absoarbă o parte din sos.
Aromă proaspătă de mentă: Menta începe să-și piardă aroma imediat ce este culeasă. Chiar dacă buchetul pe care îl utilizați arată bine, este posibil să fi fost ales cu mult timp în urmă, astfel încât aroma să fie slabă. Gustați sosul și, dacă doriți, adăugați mai multă mentă.
Recomandare de vin: un vinho Verde ușor și acid din Portugalia sau un sauvignon blanc din Valea Loarei din Franța, cum ar fi Pouilly-Fum, va reflecta aroma răcoritoare a mentei.