Fettuccine Cu Sos Picant De Dovlecei-Roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine cu sos picant de dovlecei-roșii. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 511 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți piper, dovlecei, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fettuccine cu dovlecei, fasole galbenă de ceară și sos de roșii Harissa Heirloom, Fettuccine de dovlecei cu sos de cremă de roșii, mazăre și anghinare prăjită, și Penne Rigate cu cârnați picant și dovlecei în sos de cremă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului in apa sarata; rezervați 1/4 cană de apă pentru paste.
Scurgeți pastele și reveniți la oală.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați dovleceii; gatiti, aruncand ocazional, pana se rumeneste si crocant-fraged (5-8 minute).
Adăugați ardei roșu zdrobit, marinara și apă rezervată pentru paste; fierbeți, parțial acoperit, până când sosul de paste este gros (aproximativ 5 minute). Aruncați pastele cu sos și împărțiți-le în 4 boluri.