Fettuccine Cu Sos Picant De Dovlecei-Roșii

Fettuccine Cu Sos Picant De Dovlecei-Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine cu sos picant de dovlecei-roșii. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 511 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți piper, dovlecei, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fettuccine cu dovlecei, fasole galbenă de ceară și sos de roșii Harissa Heirloom, Fettuccine de dovlecei cu sos de cremă de roșii, mazăre și anghinare prăjită, și Penne Rigate cu cârnați picant și dovlecei în sos de cremă de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului in apa sarata; rezervați 1/4 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PastePaste
2
Scurgeți pastele și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați dovleceii; gatiti, aruncand ocazional, pana se rumeneste si crocant-fraged (5-8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
5
Adăugați ardei roșu zdrobit, marinara și apă rezervată pentru paste; fierbeți, parțial acoperit, până când sosul de paste este gros (aproximativ 5 minute). Aruncați pastele cu sos și împărțiți-le în 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sos De PasteSos De Paste
ApăApă
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista