Fettuccine cu sos de ciuperci sălbatice
Fettuccine cu sos de ciuperci sălbatice necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 255 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, pătrunjel, fettuccine cu ou proaspăt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fettuccine Cu Sos De Ciuperci Sălbatice, Fettuccine De Creveți Afumați Și Ciuperci Sălbatice, și Fettuccine de ciuperci sălbatice cu cârnați de salvie de mere Afumați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați porcini într-un castron mediu; adăugați 3 căni de apă fierbinte.
Lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiere.
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare adâncă la foc mediu.
Se adauga usturoiul; saut pana se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Adăugați ciuperci proaspete; se presară sare și piper. Acoperiți; gatiti pana se inmoaie, amestecand des, aproximativ 6 minute.
Adăugați porcini scursi. Capac; gatiti 2 minute. Descoperi; saut mai mult de 2 minute.
Se amestecă în 3 linguri de pătrunjel; se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți sosul de ciuperci și lichidul de înmuiere separat și dați-l la frigider.
Adăugați fettuccine fierte și 1/2 cană de brânză în sosul de ciuperci în tigaie. Aruncați la foc mediu până când se încălzește, brânza se topește și sosul acoperă pastele, adăugând lichid rezervat de înmuiere a ciupercilor, după cum este necesar, dacă este uscat.
Se amestecă restul de 3 linguri de pătrunjel. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se transferă într-un castron mare și se servește cu mai multă brânză.
* Disponibil în secțiunea de produse din multe supermarketuri și la magazinele de produse alimentare specializate și piețele italiene.