Fettuccine cu sos de ciuperci sălbatice

Fettuccine cu sos de ciuperci sălbatice
Fettuccine cu sos de ciuperci sălbatice necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 255 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, pătrunjel, fettuccine cu ou proaspăt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fettuccine Cu Sos De Ciuperci Sălbatice, Fettuccine De Creveți Afumați Și Ciuperci Sălbatice, și Fettuccine de ciuperci sălbatice cu cârnați de salvie de mere Afumați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați porcini într-un castron mediu; adăugați 3 căni de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
3
Scurgeți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adauga usturoiul; saut pana se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Adăugați ciuperci proaspete; se presară sare și piper. Acoperiți; gatiti pana se inmoaie, amestecand des, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ProaspeteCiuperci Proaspete
Sare și PiperSare și Piper
7
Adăugați porcini scursi. Capac; gatiti 2 minute. Descoperi; saut mai mult de 2 minute.
8
Se amestecă în 3 linguri de pătrunjel; se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți sosul de ciuperci și lichidul de înmuiere separat și dați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
SosSos
9
Adăugați fettuccine fierte și 1/2 cană de brânză în sosul de ciuperci în tigaie. Aruncați la foc mediu până când se încălzește, brânza se topește și sosul acoperă pastele, adăugând lichid rezervat de înmuiere a ciupercilor, după cum este necesar, dacă este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină GătităFettuccină Gătită
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se amestecă restul de 3 linguri de pătrunjel. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
11
Se transferă într-un castron mare și se servește cu mai multă brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
* Disponibil în secțiunea de produse din multe supermarketuri și la magazinele de produse alimentare specializate și piețele italiene.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista