Fettuccine cu carne de porc cu cinci condimente și morcovi
Fettuccine cu carne de porc cu cinci condimente și morcovi este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 498 calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sos de soia, tăiței de ou, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Încercați Filet de porc frecat cu condimente cu morcovi prăjiți, Filet de porc frecat cu condimente cu morcovi prăjiți, și Morcovi Glazurați Cu Condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de porc în felii de 1/2 inch și aplatizați-le cu călcâiul mâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Presărați carnea de porc cu 1/8 linguriță fiecare sare și piper și 1/4 linguriță pulbere cu cinci condimente. Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat. Gatiti carnea de porc, in doua loturi daca este necesar, pana cand tocmai ati terminat, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți carnea de porc din tigaie, lăsați-o să stea 5 minute, apoi tăiați-o în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
În aceeași tigaie, încălziți restul de 2 linguri de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați morcovii și zahărul și gătiți, amestecând frecvent, până când începe să se rumenească, aproximativ 3 minute. Se amestecă scallions, usturoi, ghimbir și jalapeo. Gatiti, amestecand, timp de 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați bulionul, sosul de soia, 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță pudră de cinci condimente și fierbeți până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 4 minute. Se amestecă carnea de porc și orice suc acumulat și se scoate sosul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fettuccina până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se scurge și se aruncă cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Recomandarea vinului: un vin alb uscat, dar aromat, va funcționa bine cu carnea de porc ușoară, precum și cu aromele asertive ale ghimbirului proaspăt și ale condimentelor chinezești. Încercați un riesling uscat fie din Alsacia, în Franța, fie din California.