Fettuccine cu carne de porc cu cinci condimente și morcovi

Fettuccine cu carne de porc cu cinci condimente și morcovi
Fettuccine cu carne de porc cu cinci condimente și morcovi este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 498 calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sos de soia, tăiței de ou, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Încercați Filet de porc frecat cu condimente cu morcovi prăjiți, Filet de porc frecat cu condimente cu morcovi prăjiți, și Morcovi Glazurați Cu Condimente pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc în felii de 1/2 inch și aplatizați-le cu călcâiul mâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Presărați carnea de porc cu 1/8 linguriță fiecare sare și piper și 1/4 linguriță pulbere cu cinci condimente. Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat. Gatiti carnea de porc, in doua loturi daca este necesar, pana cand tocmai ati terminat, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți carnea de porc din tigaie, lăsați-o să stea 5 minute, apoi tăiați-o în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
În aceeași tigaie, încălziți restul de 2 linguri de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați morcovii și zahărul și gătiți, amestecând frecvent, până când începe să se rumenească, aproximativ 3 minute. Se amestecă scallions, usturoi, ghimbir și jalapeo. Gatiti, amestecand, timp de 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Adăugați bulionul, sosul de soia, 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță pudră de cinci condimente și fierbeți până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 4 minute. Se amestecă carnea de porc și orice suc acumulat și se scoate sosul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
7
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fettuccina până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Se scurge și se aruncă cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Recomandarea vinului: un vin alb uscat, dar aromat, va funcționa bine cu carnea de porc ușoară, precum și cu aromele asertive ale ghimbirului proaspăt și ale condimentelor chinezești. Încercați un riesling uscat fie din Alsacia, în Franța, fie din California.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista