Feta-și-conopidă Frittata
Feta-și-conopidă Frittata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 374 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conopida, salata verde, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Feta Frittata, Spanac și Feta Frittata, și Spanac și Feta Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade.
Bateți ouăle, laptele și cayenne împreună într-un bol; adăugați 1 linguriță sare Kosher și piper proaspăt măcinat după gust. Îndoiți brânza și mărarul.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într - o tigaie antiaderentă de 6 sau 8 inci la foc mediu-mic, învârtindu-se pentru a acoperi tigaia.
Adăugați conopida, 1/4 linguriță de sare Kosher și piper după gust; gatiti pana cand sunt crocante-fragede, aproximativ 5 minute.
Se toarnă amestecul de ou în tigaie și se amestecă ușor cu o spatulă de cauciuc pentru a distribui umplutura. Gatiti pana cand partea de jos este doar setata, dar nu maro, aproximativ 4 minute.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când frittata este aproape așezată deasupra, aproximativ 15 minute.
Se scoate din cuptor, se acoperă și se lasă deoparte timp de 5 minute pentru a termina gătitul.
Condimentează verdeața cu sare și piper și aruncă cu restul de 2 linguri ulei și oțet. Glisați frittata pe o tăietură și feliați în pene.
Presărați generos cu mai mult mărar; serviți cald sau la temperatura camerei cu salata.
Fotografie de Antonis Achilleos