Feta Sticks
Feta Sticks este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 43 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză feta, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare sunt Salată de castraveți și Feta (Ensalada de Pepino și Feta), Bastoane De Mozzarella, și Bastoane De Mozzarella.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați brânza, ceapa, mărarul și piperul.
Stivă foi filo. Cu un cuțit lung și ascuțit, tăiați stiva în 6 dreptunghiuri egale pentru a face 24 de bucăți. Acoperiți cu folie de plastic pentru a preveni uscarea.
Așezați 1 bucată filo plat și periați ușor cu unt.
Se presara 2 lingurite amestec de brânză de-a lungul 1 margine, lăsând aproximativ 1/2 inch goale la fiecare capăt. Îndoiți capetele filo peste umplutură, apoi rulați pentru a închide; dacă filo nu se lipește la sfârșitul ruloului, periați marginea cu puțin mai mult unt.
Așezați cusătura de brânză cu fața în jos pe o foaie de copt antiaderentă de 12 x 15 inci și periați ușor cu unt. Repetați Pasul 3 pentru a modela bețișoarele de brânză rămase și așezați la aproximativ 1/2 inch distanță pe tigaie.
Coaceți într-un cuptor de 400 până se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute (9 până la 10 minute într-un cuptor cu convecție).
Se servește fierbinte sau cald.