Fenicul prăjit și Squash de vară
Fenicul prăjit și dovlecelul de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 84 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți bulbi de fenicul, ceapă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Încercați Supă de șuncă, praz, fenicul și dovlecei de vară, Cuscus Cu Fenicul La Grătar, Dovlecei De Vară Și Struguri, și Dovlecei prăjiți și fenicul cu cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Tăiați tulpinile din bulbii de fenicul.
Tăiați becurile pe lungime în pene groase de 1/2 inci; tocați 2 linguri. frunze. Aruncați pene cu dovlecei galbeni, ceapă, ulei de măsline, piper și sare.
Așezați într-o tigaie mare ușor unsă.
Coaceți 25 de minute. Se amestecă o dată și se coace 15 minute sau până când feniculul este fraged și începe să se caramelizeze.
Se presară cu frunze tocate.