Fenicul-Ardei Iute
Fenicul-piper Slaw este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Salată de fenicul cu salată de piersici – fenicul, Burgeri de porc și fenicul cu salată de fenicul, și Salată De Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, uleiul de măsline, muștarul și mierea.
Se adaugă sare și piper după gust.
Tăiați tulpinile din fenicul; tăiați suficiente frunze verzi cu pene pentru a face 2 linguri. și rezervă.
Tăiați capetele pe jumătate pe lungime, apoi radeți-le în benzi subțiri de hârtie (Vezi notele) sau tăiați-le în bucăți subțiri.
Într-un castron, combinați feniculul și ardeiul gras.
Stropiți cu pansament și amestecați ușor pentru a acoperi; acoperiți și răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi (Vezi notele). Chiar înainte de servire, presărați cu frunze de fenicul rezervate.