Felii de ananas la grătar cu cremă de ghimbir
Felii de ananas la grătar cu cremă de ghimbir este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână, unt, ananas și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Felii de ananas la grătar cu arțar cu Mascarpone, Felii de mere la grătar cu cremă de caramel-Mascarpone (Pacific Northwest), și Patty de porc cu susan-ghimbir cu ananas la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele cremei de ghimbir. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Tăiați o felie de 1/2 inch de sus și de jos a ananasului.
Tăiați ananasul transversal în 6 felii; îndepărtați "ochii" din felii.
Stropiți ambele părți ale feliilor de ananas cu unt.
Așezați felii de ananas pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 10-15 minute, intorcand o data, pana se rumeneste fierbinte si deschis. Pentru a servi, top ananas cu crema de ghimbir; garnisiți cu cireșe.