Fazan și orez sălbatic
Fazan și orez sălbatic este o garnitură fără lactate . O porție conține 261 de calorii , 12 g de proteine și 8 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Pentru 1,1 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciuperci, supă de cremă condensată de ciuperci, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 43% . Rețete similare includ orez sălbatic din California și înveliș de varză cu carne de vită cu brânză ricotta crocantă , salată colorată de orez sălbatic și legume cu ierburi într-o quiche cu feta cu crustă de orez sălbatic .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați primele nouă ingrediente; aduce la fierbere.
Între timp, puneți făina în punga pentru cuptor; se agită pentru a acoperi.
Puneți punga de cuptor într-un recipient de 13 inchi. x 9-in. tava de copt; adauga baconul.
Presărați orez și ciuperci peste bacon.
Turnați amestecul de supă în pungă.
Tăiați șase 1/2 inchi. fante în partea de sus a pungii; geanta inchisa cu cravata furnizata.
Coaceți la 350° pentru 1 până la 1-1/2 oră sau până când un termometru pentru carne indică 180°.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.