Fazan și orez sălbatic

Fazan și orez sălbatic
Fazan și orez sălbatic este o garnitură fără lactate . O porție conține 261 de calorii , 12 g de proteine și 8 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Pentru 1,1 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciuperci, supă de cremă condensată de ciuperci, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 43% . Rețete similare includ orez sălbatic din California și înveliș de varză cu carne de vită cu brânză ricotta crocantă , salată colorată de orez sălbatic și legume cu ierburi într-o quiche cu feta cu crustă de orez sălbatic .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați primele nouă ingrediente; aduce la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Între timp, puneți făina în punga pentru cuptor; se agită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Puneți punga de cuptor într-un recipient de 13 inchi. x 9-in. tava de copt; adauga baconul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Presărați orez și ciuperci peste bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați fazanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
6
Turnați amestecul de supă în pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
7
Tăiați șase 1/2 inchi. fante în partea de sus a pungii; geanta inchisa cu cravata furnizata.
8
Coaceți la 350° pentru 1 până la 1-1/2 oră sau până când un termometru pentru carne indică 180°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista