Fasole Verde În Stil Italian

Fasole Verde În Stil Italian
Fasolea verde în stil Italian este o fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 32 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 41 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză mozzarella, sare condimentată, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fasole Verde În Stil Italian, Fasolea Mea Verde În Stil Italian, și Fasole Verde În Stil Italian Ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați 2 până la 3 minute sau până când ceapa este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați fasole, roșii și condimente; se amestecă ușor. Acoperă. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 15 minute sau până când fasolea este fragedă și amestecul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Se presară cu brânzeturi; acoperi. Gătiți încă 2 minute sau până când brânzeturile sunt topite.
DificultateGreu
Gata În32 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista