Fasole Verde În Stil Italian
Fasolea verde în stil Italian este o fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 32 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 41 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză mozzarella, sare condimentată, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fasole Verde În Stil Italian, Fasolea Mea Verde În Stil Italian, și Fasole Verde În Stil Italian Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați 2 până la 3 minute sau până când ceapa este crocantă.
Adăugați fasole, roșii și condimente; se amestecă ușor. Acoperă. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 15 minute sau până când fasolea este fragedă și amestecul este încălzit.
Se presară cu brânzeturi; acoperi. Gătiți încă 2 minute sau până când brânzeturile sunt topite.